Κατασκευές

Κατασκευές

Είτε πρόκειται για συμβατική, είτε σύμμεικτη, είτε μεταλλική κατασκευή κτιρίου μπορούμε να την αναλάβουμε από τη αρχή μέχρι την παράδοσή της «με το κλειδί στο χέρι». Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν όλα τα ενδιάμεσα στάδια ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας.

Σκοπός μας είναι η παροχή έργων με ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής. Γι’ αυτό φροντίζουμε να συνδυάσουμε την καλαίσθητη κατασκευή κτιρίων με μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Σήμερα στα κτίρια χρησιμοποιούμε σύγχρονα υλικά και ακολουθούμε νέες επαναστατικές μεθόδους κατασκευής. Σε συνεργασία μαζί σας σχεδιάζουμε το νέο σας κτίσμα με γνώμονα την λειτουργικότητα και τη αισθητική.

Η bletsas_construction μέσα από την 35ετή πορεία της διαθέτει στο ενεργητικό της πολλές κατασκευές κτιρίων και ανακαινίσεις. Υπολογίζουμε όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα ώστε να διαμορφώσουμε την οριστική όψη του κτίσματος βάσει των επιθυμιών σας.

Επιπλέον το κόστος στις κατασκευές κτιρίων παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή των επιμέρους υλικών και τεχνοτροπιών. Γι’ αυτό είμαστε εδώ να σας προτείνουμε λύσεις ανάμεσα από πληθώρα επιλογών που κυκλοφορούν στην αγορά. Έτσι επιτυγχάνουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στα μέτρα και σταθμά του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

If you can envision it, than we can build it tell us more about your project