Σχετικά με εμάς

ΙΣΤΟΡΙΑ

Μέσα στη διάρκεια των χρόνων εμπειρίας, μείναμε προσηλωμένοι στις αξίες μας. Αξίες που μας εμπνέουν.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Οι βασικές αξίες της εταιρείας μας έχουν διαμορφωθεί σε μια πορεία για πάνω από 30 χρόνια παροχής των καλύτερων κατασκευαστικών υπηρεσιών στους πελάτες μας. Υπηρεσίες που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και αποτελούν άγκυρα ποιότητας από γενιά σε γενιά. Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να μειώσουμε την ποιότητα, τον ρυθμό εργασίας ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή μιας κατασκευής. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην υπόσχεσή μας για αποτελεσματικότητα και ποιότητα!

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Η αφοσίωση μας για λεπτομερή και στοχευμένη προετοιμασία κάθε έργου, καθώς και η διαυγής και σαφής διαχείριση έργου και επικοινωνίας είναι που μας καθιστούν ταχύτερους και συνεπέστερους από τον ανταγωνισμό. Η συνέπεια μας είναι ο σεβασμός στον ίδιο τον εαυτό μας και στις αρχές μας. Αυτό το χαρακτηριστικό ευελπιστούμε κάθε φορά να μας καθιστά έναν ανεκτίμητο συνεργάτη που με την υπολογισμένη ακρίβεια του, καταφέρνει να τελειώνει τις εργασίες του χωρίς να προκαλεί άγχος και αγωνία στους πελάτες.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η υπευθυνότητα επικεντρώνεται σε κάθε μικρή πτυχή της κατασκευής. Είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια που μας επιτρέπει να δουλεύουμε σε ένα πλήθος έργων ταυτόχρονα, ενώ παραμένουμε στο χρονοδιάγραμμα. Οι ρόλοι όλων μας στην εταιρεία είναι απόλυτα διακριτοί αλλά και συμπληρωματικοί στη γενική προσπάθεια. Παράλληλα, έχουμε μονίμως υπόψη μας ότι η υπευθυνότητα δεν είναι έννοια στατική και για να υφίσταται πρέπει να έχει μια διαχρονικότητα. Έτσι, είναι έννοια που για να είναι αποτελεσματική, αποτελεί κουλτούρα, βρίσκεται μέσα στο εταιρικό DNA μας.

ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Πρώτο μας μέλημα είναι να θέτουμε τα συμφέροντα σας σε πρώτη προτεραιότητα και να επενδύουμε στην κατανόηση των αναγκών σας, στο πλαίσιο λειτουργίας σας, στις ευκαιρίες και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Δίνουμε πρακτικές συμβουλές αντλώντας από το βάθος της εμπειρίας μας για την ανάπτυξη αποτελεσματικών λύσεων για τα ζητήματα που αντιμετωπίζετε. Πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας μας και εξασφαλίζουμε την επιτυχή έκβαση ενός project, φέρνοντας σε επαφή ομάδες από διαφορετικούς τομείς. Εστιάζουμε στο μέλλον με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Σωτήρη Μπλέτσα ως αρχιτεκτονικό γραφείο το 1983 και δραστηριοποιήθηκε γύρω από την εκπόνηση μελετών, την νομιμοποίηση και εξαίρεση από κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών, την έκδοση οικοδομικών αδειών και την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων τεχνικών έργων.

Διαγράφοντας μια σταθερά ανοδική πορεία στον χώρο και διευρύνοντας το πεδίο των δραστηριοτήτων του, αναλαμβάνει κάθε μορφής έργο για μελέτη, κατασκευή και εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας (real estate). Έχει εκτελέσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό έργων που διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους και την απόλυτη συνέπεια απέναντι στον πελάτη.

Με καινοτόμες ιδέες, εφαρμογή μακρόχρονης τεχνογνωσίας και σύγχρονες τεχνικές στην επεξεργασία δεδομένων, η μελετητική και κατασκευαστική ομάδα της Bletsas Construction είναι ικανή να επεξεργαστεί και να επιλύσει περίπλοκα προβλήματα που άπτονται της σύγχρονης διαχείρισης τεχνικών και αναπτυξιακών έργων.

Ειδικά σε θέματα διαχείρισης πολύπλοκων και δυσεπίλυτων γραφειοκρατικών υποθέσεων η εταιρεία διαθέτει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση, που την κατατάσσει στις ηγετικές εταιρείες του κλάδου της Ελληνικής αγοράς.

Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της Bletsas Construction αποκτήθηκε μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιτυχώς ολοκληρωμένων έργων που καλύπτουν ποικίλα τεχνικά πεδία.

Environment friendl

Staff members

Million Man-hours

Awards won

Executive managers

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ
Αρχιτέκτων Μηχανικός - IUAV
Γεννήθηκε  το  1956  στο  Γραμματικό  Καρδίτσας  –  με καταγωγή  από  το  Γαρδίκι  Τρικάλων  –  και  παρέμεινε  εκεί  ως το  τέλος  της  δημοτικής  εκπαίδευσης,  ενώ  τις  γυμνασιακές του  σπουδές  τις  ολοκλήρωσε  στους  Σοφάδες  και  στο  2ο Αρένων  Τρικάλων.  Δίγλωσσος  εκ  γενετής,  μιλάει Αρμάνικα/Βλάχικα  (μητρική)  καθώς  και  Ιταλικά,  Ρουμάνικα, Αγγλικά  και  Γαλλικά. 
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΟΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΟΚΗ
Πολιτικός Μηχανικός - ΕΜΠ
Πολιτικός Μηχανικός, Ε.Μ.Π. (μέλος ΤΕΕ) Η Ελένη Καρόκη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Από το 1987 έως και το 1990 εργάστηκε στο Μελετητικό Γραφείο «Βαβαρούτας και Συνεργάτες Α.Ε. Έπειτα και για περισσότερο από μία δεκαετία εργάστηκε στον χώρο των μελετών ως ελεύθερος επαγγελματίας,
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΤΣΙΑΡΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΤΣΙΑΡΗ
Αρχιτέκτων Μηχανικός - ΕΜΠ
Αρχιτέκτων Μηχανικός, Ε.Μ.Π. (μέλος ΤΕΕ) Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της το 2008 ως Αρχιτέκτονα Μηχανικού στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, συνεχίζει την ακαδημαϊκή της πορεία στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Ε.Μ.Π. «Σχεδιασμός του χώρου» με κατεύθυνση «Πολεοδομία και Χωροταξία» το οποίο και ολοκληρώνει με άριστα το 2010. Από το
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΠΛΕΤΣΑΣ
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΠΛΕΤΣΑΣ
Civil Geotechnical Engineer MEng, NTUA
Γεωτεχνικός Μηχανικός, MEng, ΕΜΠ . Προτού ακόμη ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Ε.Μ.Π., εργάστηκε ως βοηθός εργαστηρίου τεχνικής γεωλογίας στην ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΤΕΕ (2009 - 2010), ενώ το 2010 ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρακτική του άσκηση στην εταιρεία ΤΡΙΚΑΤ ΑΕΚΤΕ σε τμήμα της Εγνατίας Οδού καθώς και στο βωξιτικό κοίτασμα της